Tømrer i Roskilde

Leder du efter en rigtig god løsning til dit byggeprojekt? Og har du søgt "Tømrer Roskilde"?

Hos Sjællands Tømrerenterprise A/S tilbydes du netop dette! Vi tilbyder dig udførelse af projekter, som både kan indebære vedligeholdelse af din eksisterende bolig mv. eller nye byggeprojekter, hvor der er lagt vægt på en god kvalitet hele vejen igennem. Vi ønsker at tilbyde dig en komplet løsning, og via vores brede netværk af maler-, murer-, tømrer-, vvs- og elektrikerarbejde kan vi trække på flere faghåndværk, så du sikres en fuldendt løsning. Så uanset dine behov og ønsker, så kan vi tilbyde dig en løsning, som netop kan opfylde disse gennem vores brede viden og stærke netværk.

Et ordentlig håndværk og god kvalitet er kernen i gode tømrerløsninger, og derfor overholder vi standarderne for "Byggeri og Anlæg" og er omfattet af Byg- og garantiordningen. Samtidig vil vi gerne hjælpe dig med evt. spørgsmål og vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din bolig. Så hvis du fortsat leder efter en "Tømrer Roskilde", så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk.

Vi er din nye tømrer i Roskilde

Skal du i gang med et nyt byggeprojekt i haven, så kan vi klare det hårde arbejde for dig. Hvad end du skal sætte et nyt drivhus op, eller om du skal bygge en stor terrasse, så kan vores tømrere gøre arbejdet meget lettere for dig.

Uanset om man skal i gang med et større eller mindre byggeprojekt, så vil man gerne være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Der er mange forskellige ting, man skal tage højde for, og det kan nogle gange være en smule uoverskueligt. Derfor kan du lette byrden ved at lade vores dygtige og professionelle tømrere hjælpe dig.

Vi sikrer dig et godt resultat

Når du får hjælp af vores tømrere til dit nye byggeprojekt, så kan du være sikker på, at du ikke står tilbage med et kedeligt resultat. Du får helt selv lov til at styre, hvordan arbejdet skal foregå og hvad der skal laves. Vores tømrere vil så hjælpe med at informere om, hvad der er den bedste løsning, så du opnår det bedste resultat.

Når målet er aftalt, vil vores tømrere så klare hele arbejdet for dig effektivt og grundigt. Vi stræber efter at tilfredsstille vores kunder på den bedst mulige måde, og derfor vil du altid have mulighed for at få lavet noget om, hvis du beder om det.

Find vores tømrere i Roskilde

Bor du i Roskilde eller omegn, så er vi lige om hjørnet. Du behøves ikke at bo inde i Roskilde, for vi kører også ud til de omkringliggende byer som eksempelvis Stenløse eller Rye. Det kræver blot, at du ringer og bestiller en tid, og så kommer vi ud og klarer dit nye byggeprojekt i haven for dig.

Tømrer Køge

Kontakt oplysninger

Sjællands tømrerentreprise A/S
Kildemosevej 14
4293 Dianalund
Tlf : 51 21 19 60 / 51 21 19 70
Email : info@sj-toemrerentreprise.dk
Man-fre: 07.00 til 17.00

Garanti

Vi er medlem af dansk byggegaranti! Vi vægter tryghed højt hos vores kunder.

Læs mere