Tømrer i Køge – kvalitet for pengene

Mangler du en tømrer i Køge?

Står du overfor et nyt byggeri,tilbygning eller renovering - så kan vi hjælpe dig!

Hos Sjællands Tømrerenterprise A/S tilbyder vi dig udførelse af projekter, som både kan indebære vedligeholdelse af din eksisterende bolig mv. og nye byggeprojekter. Så uanset om du ønsker udførelse af forbedringer af din bolig, eller om du mere ønsker iværksættelse af nye byggeprojekter, så kan vi hos Sjællands Tømrerenterprise A/S trække på en bred og kompetent viden, som sikrer dig den bedste løsning.

Hos os tilbydes du desuden en løsning, som holder hele vejen igennem, idet vi hos Sjællands Tømrerenterprise A/S kan trække på et bredt netværk af andre faghåndværk. Dette netværk inkluderer maler-, murer-, tømrer-, vvs- og elektrikerarbejde, idet nogle byggeprojekter kan få brug for andre faghåndværk, så med en løsning fra os kan du være sikker på en komplet og fuldendt løsning.

Søger du en tømrer i Køge til at hjælpe med dit nye haveprojekt? I så fald er du landet på den rette side. Vi udfører oså galt tømrerarbejde, der skal til i forbindelse med at anlægge din nye have, eller hvis du skal have lavet lidt om i din nuværende have.

Har du brug for inspiration til mulighederne, som din have giver dig, så er vi også gerne behjælpelig. Vi har god erfaring inden for området, og netop derfor kan vi komme med inputs og forslag til dit projekt, hvis du synes, at du mangler lidt sparring, eller hvis du er i tvivl om noget.

Din have fra vision til virkelighed

Vi udfører altid opgaven præcist som du vil have det. Det er vigtigt for os, at vi er i tæt dialog, så vi er sikre på, at det færdige resultat står mål med dine tanker og drømme.

Haven er det sted, hvor du kan slappe af, når du kommer hjem fra en lang dag. Vi ved derfor, hvor vigtig haven er for dig, der gerne vil skabe din egen lille oase og pusterum. Derfor kræver det, at din tømrer brænder for sit arbejde og virkelig engagerer sig i at gøre din drømmehave til virkelighed. Det kan vi roligt sige, at vi gør!

For os er det ikke bare et job, men muligheden for at gøre en af dine drømme til virkelighed. Vi sørger for, at alt bliver udført til største perfektion, og at alt bliver udført med kvalitet for øje. Samtidig giver vi en rigtig god pris på opgaven. Ring meget gerne og hør nærmere, hvis du står og mangler en tømrer i Køge. Så kan vi sammen danne os et overblik over opgaven, og du vil derefter få et rigtig godt tilbud på opgaven. Vi håber på at høre fra dig, så vi sammen kan gøre en af dine drømme til virkelighed.

Tømrer Køge

Hos os får du solidt og godt håndværk ligeledes vejledning igennem processen, så vi sammen kan realisere dine byggeprojekter.

Vi overholder standarderne for "Byggeri og anlæg" og er omfattet af Byg- og garantiordningen.

Du kan være sikker på en god løsning fra os. Du er velkommen til at kontakte os tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk

Kontakt oplysninger

Sjællands tømrerentreprise A/S
Kildemosevej 14
4293 Dianalund
Tlf : 51 21 19 60 / 51 21 19 70
Email : info@sj-toemrerentreprise.dk
Man-fre: 07.00 til 17.00

Garanti

Vi er medlem af dansk byggegaranti! Vi vægter tryghed højt hos vores kunder.

Læs mere