Tømrer i Køge

Står du overfor et nyt byggeprojekt? Og bor du i Køge? Så kan vi hjælpe dig!

Hos Sjællands Tømrerenterprise A/S tilbyder vi dig udførelse af projekter, som både kan indebære vedligeholdelse af din eksisterende bolig mv. og nye byggeprojekter. Så uanset om du ønsker udførelse af forbedringer af din bolig, eller om du mere ønsker iværksættelse af nye byggeprojekter, så kan vi hos Sjællands Tømrerenterprise A/S trække på en bred og kompetent viden, som sikrer dig den bedste løsning.

Hos os tilbydes du desuden en løsning, som holder hele vejen igennem, idet vi hos Sjællands Tømrerenterprise A/S kan trække på et bredt netværk af andre faghåndværk. Dette netværk inkluderer maler-, murer-, tømrer-, vvs- og elektrikerarbejde, idet nogle byggeprojekter kan få brug for andre faghåndværk, så med en løsning fra os kan du være sikker på en komplet og fuldendt løsning.

Så hvis du fortsat leder efter en "Tømrer Køge", så kan vi udover et solidt og godt håndværk ligeledes vejlede dig igennem processen, så vi sammen kan realisere dine byggeprojekter. Vi overholder standarderne for "Byggeri og anlæg" og er omfattet af Byg- og garantiordningen. Så du kan være sikker på en god løsning fra os. Du er velkommen til at kontakte os tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk

Tømrer Køge

Kontakt oplysninger

Sjællands tømrerentreprise A/S
Kildemosevej 14
4293 Dianalund
Tlf : 51 21 19 60 / 51 21 19 70
Email : info@sj-toemrerentreprise.dk
Man-fre: 07.00 til 17.00

Garanti

Vi er medlem af dansk byggegaranti! Vi vægter tryghed højt hos vores kunder.

Læs mere