Køkkener

Designer køkkener hos Sjællands Tømrerentreprise

Tvis køkkener

Nye trends fra den internationale designscene er omdrejningspunktet i det moderne køkken. Her er frække farvekombinationer og enkle ­elementer i højsædet. Og hvad enten I er til det grebsløse køkken eller foretrækker noget at holde fast i, kan I være sikre på én ting:

Det ­moderne køkken fra Tvis holder til ethvert behov.

Svane Køkkenet

Tænk, hvis du kunne få din vildeste køkkendrøm opfyldt!

Et kæmpe akvarium over skufferne til mel og sukker. En knitrende pejs i kogeøen. Ægte loungestemning ved spisebordet. Futuristiske former omkring bardisken. Eller måske et klassisk køkken skåret efter ønsket om enkelhed, ro og rene linjer.
Med Svane Køkkenet kan du få din vildeste køkkendrøm opfyldt!
Svane er gedigent håndværk, visionært design og vanedannende service. Hos os bliver du lyttet til, udfordret og holdt i hånden.

lifa design

Dansk design og gode materialer. Det er essensen i et køkken fra lifa design. Vores køkkener er skabt til gastronomiske udfoldelser og hyggelige middage.
lifa design er anderledes end alt, hvad du ellers møder på markedet. Her er både det dristige ioutside/inside, det strømlinede i new view, det minimalistiske i simple living og det hyggelige icountry.

AUBO Køkken og bad

Moderne eller klassisk? Lyse eller mørke træsorter? Farverigt eller rent minimalistisk? Stort og rummeligt eller lille og intimt? Hos AUBO lytter vi meget til kundernes individuelle behov og ønsker.

Der er utrolig mange detaljer forbundet med det, at købe nyt køkken. Et er alle de praktiske forhold. Noget andet er designet, materiale- og farvevalget. Hvad fungerer bedst hjemme hos dig? Hvad med kvaliteten?

HTH køkkener

Alle ideer, store som små, starter med en drøm. Præcis som jeres nye køkken. Det skal være fantastisk

Med vores hjælp får du et nyt køkken, som passer til dine behov. Hver dag arbejder vi med at få køkkendrømme til at gå i opfyldelse.

Kontakt oplysninger

Sjællands tømrerentreprise A/S
Kildemosevej 14
4293 Dianalund
Tlf : 51 21 19 60 / 51 21 19 70
Email : info@sj-toemrerentreprise.dk
Man-fre: 07.00 til 17.00

Garanti

Vi er medlem af dansk byggegaranti! Vi vægter tryghed højt hos vores kunder.

Læs mere